Begin mei hebben wij jullie op de hoogte gesteld, dat de Pramenrace 2020 helaas geen doorgang kon vinden. Door de aangescherpte Covid-19 regels konden wij ons evenement niet organiseren. In juli kwamen wij met een alternatief te weten  en marathon uitzending met SPIE Radio marathon. 12 uur SPIE radio, met een kennisquiz en opdrachten op verschillende locaties in Aalsmeer.

Helaas is er vorige week dinsdag opnieuw een persconferentie geweest, waarin er weer nieuwe maatregelen zijn gesteld.  Door deze maatregelen en het niet weten wat nog komen gaat aan maatregelen. Hebben wij weer een besluit moeten nemen om ook SPIE Radio van de baan te moeten schuiven. Wederom met pijn in ons hart, maar helaas hebben wij niet anders kunnen beslissen.

Voor 12 september 2020 zal er dus geen programma of evenement plaats vinden vanuit SPIE.  Wij hopen dat iedereen zijn/haar gezonde verstand gebruikt en zich aan de maatregelen blijft houden. Zodat wij volgend jaar in 2021 weer kunnen knallen, samen met, voor en door jullie aanwezigheid!

Logo SPIE

Blijf op de hoogte!

Regelmatig informeren wij jou over de Pramenrace.

You have Successfully Subscribed!

Share This