Met pijn in ons hart heeft het bestuur van Stichting Pramenrace in Ere, het besluit moeten nemen om de 35ste editie van de Pramenrace niet door te laten gaan. Dit besluit hebben wij in overleg met de gemeente genomen. Op het moment van schrijven is er een verbod op vergunning verplichte evenementen tot 1 september. Niemand weet nog wat er na 1 september mogelijk is. Mochten wij de Pramenrace, in afgeslankte vorm door mogen laten gaan. Dan is de kans zeer groot dat er heel veel bezoekers/kijkers komen. Dat brengt weer met zich mee dat Aalsmeer een nieuwe brandhaard kan worden van het corona virus. Hier zit SPIE niet op te wachten. En om deze reden hebben wij besloten dat er dit jaar geen traditionele race wordt gevaren.

Maar Spie zou Spie niet zijn als wij niet iets zouden bedenken waar iedereen toch aan kan deelnemen en dus willen wij jullie vragen zaterdag 12 september toch vrij te houden. Wat het alternatief is, dat horen jullie nog. Wij zijn nog heel druk bezig  en nog niet alles is rond. Maar het alternatief is een Corona-proof, dus zorg dat je 12 september beschikbaar bent en houdt tot die tijd je email goed in de gaten. 

Onze sponsoren en medewerkers willen wij heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in de Pramenrace van de afgelopen jaren en ook dit jaar. Mede dankzij jullie konden wij onze Pramenrace elk jaar weer tot een succes maken. Voor het alternatief zullen wij een aantal van jullie benaderen om ons te helpen, echter dit zullen minder medewerkers & sponsoren zijn dan met de traditionele race.

Dank voor jullie begrip en de steun die wij van velen van jullie mochten ontvangen. Wij gaan er van uit dat jullie straks weer klaar staan om van de Pramenrace, op 11 september 2021, weer een daverend succes te maken

Logo SPIE

Blijf op de hoogte!

Regelmatig informeren wij jou over de Pramenrace.

You have Successfully Subscribed!

Share This