Vol, we zitten gewoon vol.

i.p.v.150 deelnemers gaat de 34ste Aalsmeerse pramenrace van start met maar liefst 160 deelnemers. Een record aantal. Het was wel even puzzelen, maar we hebben (hopelijk een goeie) een oplossing gevonden voor de start. Hoe wat waar hoort iedereen nog, maar wat wel belangrijk is, we zitten gewoon vol.  Er is geen wachtlijst meer, wilde je nog mee doen. Dan is dit voor de race van 2019 niet meer mogelijk.  Voor de teams die meedoen hebben we het verzoek om echt goed te luisteren bij het afmeren bij de Pontweg en het Praamplein. Wordt dit niet gedaan, dan zijn de consequenties voor het team ! Het beste kan je gelijk naar huis gaan en op de fiets terug komen naar het Praamplein.

Maar afijn, de pramenrace koorts begint langzaamaan te komen. We zien al hier en daar leuke foto’s voorbij komen, horen geweldige verhalen, mensen die druk zijn met het verzamelen van de opdrachten en heren die aan de lijn zijn, omdat ze anders niet in hun pak passen, geweldig. Op een paar kleine puntjes op de i na zijn wij SPIE, er ook al klaar voor en hebben zeker met het weer zin in een geweldige Winterwonderland dag !

Aan iedereen, kijk even of het klopt waar jou team staat ingedeeld. en ook of jullie meedoen met de sportavond. Klopt het niet, mail dan naar info@pramenrace.nl

Logo SPIE

Blijf op de hoogte!

Regelmatig informeren wij jou over de Pramenrace.

You have Successfully Subscribed!

Share This