Logo Pramenrace

Het bestuur

Het bestuur van SPIE bestaat uit een 8- tal vrijwilligers te weten:

Erna van den Heuvel als voorzitter

Marlon Van Diemen als secretaris

Roy Winters als Penningmeester,

En Wim Tas, Joost de Vries Arnaud Brouwer, Jan Millenaar, Jochem Van Leeuwen en Rody Peters als bestuurslid.

 

Het bestuur in vergadering

Het bestuur komt iedere maand bij elkaar om te vergaderen. Dit gebeurt op een geheime locatie. Al in oktober beginnen zij al weer te denken aan een nieuwe race. Elke nieuw idee, wordt vaak eerst afgekeurd, waarna een nieuw en vaak beter idee wordt geboren. Het moeilijkste, en dit kost minimaal een vergadering of drie, is de keuze voor het thema. Om een nieuw thema te bedenken, moet het bestuur met vele dingen rekening houden: Hoe kan je je praam aankleden? Is er een sport bij te bedenken, voor de sportavond? Zijn er posten te bedenken met opdrachten. Alles moet wel bij het thema passen. Als het thema geboren is, wordt het verder uitgewerkt. De route wordt gepland en gevaren en daarna natuurlijk enkele malen veranderd om tot de conclusie te komen dat de eerste route toch eigenlijk de beste was. De opdrachten worden getest. Want niets is erger dan een opdracht die niet leuk is.

Dan eind juli komen de vrijwilligers in actie, zijn krijgen te horen wat voor opdracht ze hebben bij hun post. Soms weten zij iets leukers te bedenken, of een aanvulling.  Hier krijgen zij de vrije hand in, maar het bestuur moet alles eerst goed keuren, anders mag het helaas niet.  Er moet wel altijd op de veiligheid gelet worden.

Rond eind augustus komt het bestuur er altijd weer achter, dat er toch nog een hoop werk verzet moet worden. Het bestuur draait dan op volle toeren en vlak voor de race valt alles als puzzelstukjes in elkaar.

 

Postadres van SPIE

Het postadres van SPIE is:

p.a. Uiterweg 272, 1431 AV AALSMEER


Het SPIE bestuur wordt bijgestaan door de Raad van 12. voor meer informatie over de Raad van 12, kijk op hun eigen button.


Het SPIE bestuur, heeft onder zich een 2 tal commissie's 

Junior commissie, zij regelen onder de vlag van SPIE de juniorrace, namens het bestuur zit Rody Peters in deze commissie.

Corvee-groep, zij regelen de schoonmaakdag in maart. Namens het bestuur zitten Arnaud Brouwer , Rody Peters en Wim Tas in deze commissie.

© SPIE - Sponsored by Lab35 | Aalsmeer.nu